Diensten

Uw Partner Voor Nieuwbouw en Renovatie

Wat hebben wij te bieden?
Installatie

Wij werken samen met professionele groothandels, waar u alle sanitaire artikelen en verwarmingstoestellen kan kiezen. De installatie verzorgen wij. Mocht u zelf al producten hebben aangekocht, kunnen wij deze natuurlijk ook plaatsen.

Onderhoud

Ook voor onderhoud en herstellingen kan u bij ons terecht. Is uw mazoutketel aan een jaarlijks onderhoud toe? Heeft uw gasketel een verplicht tweejaarlijks nazicht nodig? Wij leveren steeds een snelle en kwaliteitsvolle service, met uitgifte van erkende attesten.

Depannage

All-Tech staat zeven dagen op zeven paraat om u uit de nood te helpen. Bij plotselinge defecten of dringende problemen kan u ons telefonisch verwittigen. Wij komen zo snel mogelijk ter plaatse. Onze contactgegevens vindt u onderaan de website.

Sanitair

Centrale Verwarming

Vloerverwarming

Ventilatie

Warmtepomp

Zonneboiler

Schouwreiniging

Algemeen

Top Service

Defecten aan uw centrale verwarming of sanitair in het midden van de winter. Geen warm water om u te douchen. Een koud huis is geen thuis.

Er zijn verschillende oorzaken. Een defect aan uw sanitair of radiatoren, leidingen herstellen of centrale verwarming herstellen. Onze ervaren techniekers zijn er voor u. Wij staan ter beschikbaar 24 uren per dag en dit 7 dagen per week. Dit is een service die wij bieden aan al onze klanten en toekomstige cliënteel.

Wij laten niemand in de kou zitten. Op ons kunt u rekenen!


Contacteer Ons

Nuttige Info

Wetgeving

Het onderhoud van het centraal stooktoestel van uw verwarmings- installatie is een verplichting, zowel voor particulieren als bedrijven.
Centrale stooktoestellen op gas (aardgas, butaan, propaan) moeten tweejaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen.
Centrale stooktoestellen op stookolie (mazout) of vaste brandstof (hout, pellets, steenkool, …) moeten jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen.
De gebruiker van het centrale stooktoestel is verantwoordelijk voor het onderhoud. Bij huurwoningen moet dus de huurder het centrale stooktoestel laten onderhouden.
De regelgeving staat in artikel 7 en 10, §1 (verplichting gebruiker en eigenaar) en 12 en 15, § 1 (verplichtingen technicus) van het stooktoestellenbesluit. (Besluit Vlaamse Regering van 8/12/2006).

Audit

De eigenaar is hiertoe verplicht als het toestel:
Ouder is dan 5 jaar
Een vermogen heeft van 20 kilowatt of meer
Het is verplicht om regelmatig een verwarmingsaudit te laten uitvoeren. Een verwarmingsaudit is een grondig onderzoek van uw verwarmings- installatie, waarbij gekeken wordt naar het rendement ervan. Ook wordt onderzocht of de grootte van de ketel past bij de verwarmings- behoeften van het gebouw. De audit is verplicht voor centrale stooktoestellen die gebruikt worden voor de verwarming van woningen, kantoren en niet-woongebouwen.
De verwarmingsaudit is niet verplicht voor individuele verwarmings- toestellen o.a. kachels, gashaarden, open haarden, doorstroomketels, badgeisers, elektrische toestellen, collectoren enzovoorts.

Met trots tonen wij u onze partners in werken.

Slider

All-Tech bvba werkt uitsluitend met vooraanstaande merken die dezelfde visie nastreven. Kwaliteit en een goede service staan centraal zowel bij All-Tech als bij onze partners.